Uit liefde, lichtpuntjes voor een ander

Al enkele jaren zetten onze leden zich in om lichtpuntjes te zijn in het leven van anderen. Zo worden dakloze mensen in Eindhoven regelmatig verrast met kwalitatief hoogwaardige maaltijden. Met name onze jeugdleden zetten hun beste beentje voor en koken zelf onder leiding van de jeugdleiding gezonde en overheerlijke maaltijden voor de daklozen. Bijzondere actie: Recentelijk zijn de lichtpuntjes gaan schitteren voor 316 kinderen in Eindhoven die onder de armoedegrens moeten leven.
In het kader van een plan om kinderen gevulde schooltassen te bezorgen nam de jeugdleiding contact op met de Voedselbank in Eindhoven. De jeugdleiding dacht dat 50 schooltassen genoeg zouden zijn, maar tot hun schrik bleek het bestand van de Voedselbank op dat moment maar liefst 316 kinderen te tellen. Vastberaden om al die 316 kinderen een gevulde schooltas te bezorgen, doken diverse leden en vrienden in hun beurs en deden een bijdrage. Anderen kwam in actie en gingen rondbellen voor financiële steun bij diverse fondsen. Als resultaat konden er dan toch 316 tassen afgeleverd worden bij de Voedselbank in Eindhoven.
Dank aan ADRA-Nederland voor haar zeer royale bijdrage, A Cup of Change, My Greatness Academy BV, Kids 4 Greatness en Proud Press, zo ook Hema en Blokker voor hun inzet om alle tassen op tijd te leveren. Zo konden onze vrijwilligers in leeftijden van 9 tot en met 80 jaar flink doorwerken om alle tassen gevuld te krijgen en op tijd af te leveren voor de start van het nieuwe schooljaar.
Dank ook aan onze God, die in alles de nodige hulp biedt om in liefde anderen te kunnen bedienen.