Vrijwilligers gezocht!

Bericht van het AJV-team:
Ben jij gepassioneerd over het werken met jongeren en wil je een verschil maken? We hebben jou nodig! Het internationale jeugdcongres komt eraan en we zoeken enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen om dit evenement tot een groot succes te maken.
Dit is jouw kans om:
– Een positieve impact te maken.
– Nieuwe vaardigheden te leren.
– Nieuwe mensen te ontmoeten.
– Een onvergetelijke ervaring te beleven.
Het congres vindt plaats van 22-27 juli in Rijswijk en we hebben diverse rollen te vervullen. Van logistiek en hospitality tot het ondersteunen bij workshops en programma’s. Of je nu veel of weinig tijd hebt, we hebben plek voor jou!
Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Meld je dan aan als vrijwilliger. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team. Als vrijwilliger vragen wij wel een bijdrage van € 80,- incl. diner. Accommodatie is voor eigen rekening.
Stuur om je aan te melden een bericht naar cmilliard@adventist.nl en ajv@adventist.nl, met daarin de volgende gegevens:
Naam – achternaam – e-mail – de activiteiten waar je je voor in wil zetten, kies één of meer van
– Hospitality
– Security
– Logistiek (voorkeur rijbewijs)
– Programma
– Allround
– Opbouw (21 juli)
– Afbouw (28 juli)